10/02/2017 06:54:00 μ.μ.
0

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης παρέλαβε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Χουλιαράκη το προσχέδιο του Προϋπολογισμού του Κράτους για το 2018.

Ο κ. Βούτσης, παραλαμβάνοντας το προσχέδιο, εξέφρασε την ελπίδα «μέχρι να γίνει σχέδιο προϋπολογισμού και μέχρι να το εγκρίνουμε τον Δεκέμβριο, να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές προβλέψεις και οι καλύτερες δυνατές πρόνοιες».

Από την πλευρά του ο κ. Χουλιαράκης ανέφερε ότι «ο προϋπολογισμός του 2018 είναι εντός στόχων, ενώ ο προϋπολογισμός του 2017 έχει μια αρκετά σημαντική υπέρβαση που θα την αξιοποιήσουμε». Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Χουλιαράκης τόνισε ότι «αυτός ο προϋπολογισμός είναι ο τελευταίος των προγραμμάτων».

Το προσχέδιο του Προϋπολογισμού του Κράτους για το 2018 θα κατατεθεί στη διαρκή κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων προς μελέτη και υποβολή προτάσεων από τους βουλευτές μέλη της προς το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Βουλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.