autostavropoulos.gr

10/21/2017 08:00:00 π.μ.
0
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Θέματα 3ης συνάντησης 
(Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, ώρα προσέλευσης 6.00 μ.μ.) Εισαγωγή στην γευσιγνωσία οίνων – πλαίσιο και συνθήκες Αισθήσεις που συμμετέχουν (αφή, ακοή, όραση, όσφρηση, γεύση) Γευστικοί χαρακτήρες – Ισορροπία Ρόλος και επίδραση των διάφορων συστατικών του οίνου στο γευστικό αποτέλεσμα Γευστική δοκιμή και σχολιασμός 4 κρασιών,
συνοδεία κρύου πιάτου

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.