10/09/2017 04:00:00 μ.μ.
0

Διεθνές Συνέδριο για τη Διαμεσολάβηση θα γίνει στο Άργος την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου (5μ.μ.) στον «Μέγα Αλέξανδρο» με θέμα: «Η διαμεσολάβηση στην Ελλάδα, στην Πολωνία και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Διεθνές Συνέδριο για τη Διαμεσολάβηση στο Άργος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- 5.00 μ.μ. – Προσέλευση – Εγγραφές.
- 5.30 μ.μ. – Χαιρετισμοί

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

– ο κύριος Δημήτρης Καμπόσος ,Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

– ο κύριος Δημήτρης Ορφανός , Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

– η κυρία Μαργαρίτα Πατς- Κάτρη, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη στην Ελλάδα και στην Πολωνία

– ο κύριος Λάμπρος Κοτσίρης, Ομότιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών & Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών του Υπ. Δικ. Διαφ. & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

– ο κύριος Νικόλας Κανελλόπουλος, Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, Γενικός Γραμματέας του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.

– η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, επ. Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΔΟΛΑΒΗΤΩΝ ,MCIArb

- 6.00μμ – 7.40 μμ
Εισηγήσεις & Ερωτήσεις – Συντονιστές ο κ. Λάμπρος Κοτσίρης και η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη

- 6.00 μ.μ. – Θέμα: Οι καταβολές της Διαμεσολάβησης στους Αρχαίους Πολιτισμούς και η εξέλιξη της μέχρι σήμερα στις σύγχρονες κοινωνίες (Εισηγητής: ο κύριος Λάμπρος Κοτσίρης).

- 6.20 μ.μ. – Θέμα: Η διάδοση της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και η συμβολή του ΟΠΕΜΕΔ σε αυτήν .Υποχρεωτικότητα της Διαμεσολάβησης. Ενδύκνειται? (Εισηγητής : ο κύριος Νικόλας Κανελλόπουλος)

- 6.40 μ.μ. – Θέμα: Οι Γενικές Αρχές της Διαμεσολάβησης. Η ρήτρα Διαμεσολάβησης. Η εκτελεστότητα του συμφωνητικού, που προκύπτει από αυτήν (Εισηγήτρια : η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη).

- 7.00 μ.μ. – Θέμα: Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, ο ρόλος του συντονιστή- διαμεσολαβητή. (Εισηγήτρια η κυρία Αντωνία Κιάτου, Δικηγόρος Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια)

- 7.20μμ - 7.40μμ: ερωτήσεις- απαντήσεις

- 7.40 μμ - 9.00 μμ
Εισηγήσεις & Ερωτήσεις – Συντονιστές η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη και ο κ. Λάμπρος Κοτσίρης

- 7.40 μ.μ – Θέμα: Διεθνής οικονομική Διαμεσολάβηση και Διαιτησία.
Εισηγητής: ο κύριος Βαλντέμαρ Βιεζύτσκι, Οικονομικός Διαμεσολαβητής, Εξειδικευμένος στη Διεθνή Διαμεσολάβηση, επιχειρηματίας, επενδυτής, εμπειρογνώμων ορυκτής βιομηχανίας, Πρόεδρος του Ιδρύματος Διεθνών Κοινωνικών Συμβάσεων, ιδρυτής της Consortium Silicon και του Πολωνικού Κέντρου Οικονομικής Διαμεσολάβησης.

- 8.00 μμ – Θέμα: Διεθνή πρότυπα Διαμεσολάβησης , εκπαίδευση και εποπτεία Διαμεσολαβητών.
Εισηγητής : ο κύριος Γέζυ Σλύβα, Διαμεσολαβητής, Πρόεδρος της Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Διαπραγμάτευσης και Διαμεσολάβησης, Πρόεδρος της Ένωσης Οικονομικών Διαμεσολαβητών, Διευθυντής Ανάπτυξης και Καινοτομίας Πολωνικό Ινστιτούτο Διαπραγμάτευσης ΕΠΕ, καθηγητής Διαμεσολάβησης σε 13 πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Σχολής Δικαστών και Εισαγγελέων, εκπαιδευτής της Ακαδημίας ADR [Κεντρικό Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολάβησης] και του Πολωνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης.

- 8.20μμ - Θέμα: Καμπάνια προώθησης της Διαμεσολάβησης και περιφερειακή συνεργασία.
Εισηγήτρια: η κυρία Άννα Φιτσέκ, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικονομικών Διαμεσολαβητών, Πρόεδρος του Ιδρύματος “Ένωση Περιφερειακών Κέντρων Διαμεσολάβησης”, Διευθύντρια του Κέντρου Διαμεσολάβησης στο Malopolskie

- 8.40μμ: ερωτήσεις - απαντήσεις
Σε όλη την διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, η κυρία Πατς- Κάτρη θα μεταφράζει από την ελληνική γλώσσα στην πολωνική γλώσσα και σντιστρόφως.

- 9μμ: Λήξη του Συνεδρίου.
Μετά από την λήξη του Συνεδρίου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου θα παραθέσει δείπνο- μπουφέ, στον χώρο του Συνεδρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οργανωτική Επιτροπή: κ. Μαργαρίτα Πατς Κάτρη , κ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και κ. Κατερίνα Κωτσάκη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.