10/20/2017 11:25:00 μ.μ.
0
Πραγματικά δεν μπορώ πλέον να παρακολουθήσω το "αντάρτικο πόλης" του φίλου μου Παναγιώτη και πως μπορεί ένας άνθρωπος να πέφτει από την μια γκάφα στην άλλη , εμπιστευόμενος ανθρώπους που τον εξέλεξαν στην τρίτη θέση ενός ψηφοδελτίου που πέμπτος κατετάγη ένας υποψήφιος που προερχόταν από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και τέταρτη μια γυναίκα που δεν την ήξεραν οι νεοδημοκράτες.
Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε  την εμμονική επανάληψη του θέματος της υπόθεσης της δημοτικής συμβούλου  Μαρίας Ράλλη και των αρμοδιοτήτων που της έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
Οι κατ' εξακολούθηση " υπερασπιστές " του δημόσιου συμφέροντος αιρετοί , δημοσιογραφούντες και "σύμβουλοι επικοινωνίας", με πολλαπλά δημοσιεύματα , ενισχύουν την παραπληροφόρηση στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο , αδιαφορώντας για την πορεία των διαδικασιών που έχουν γίνει, χωρίς βέβαια να αναλογισθούν τις δικές τους ευθύνες .

Συμπληρώνει σχεδόν ένα χρόνο η απόφαση - σταθμός του Δημάρχου Ναυπλιεων που ως γνωστόν ανέτρεψε τα δεδομένα για την ανάθεση καθηκόντων στους δημοτικούς συμβούλους , ανοίγοντας το δρόμο της αντιπολίτευσης στην μικροπολιτική.

Ως γνωστό , τα πράγματα ξεκαθαρίζονται με την τελευταία απόφαση και καθ' όλα νόμιμα η κ.Ράλλη μπορεί να ασκεί τις αρμοδιότητες που τις ανατέθηκαν.

Όσο οι διάφοροι " δημοσιογραφούντες " και....." επικοινωνιολόγοι " εξακολουθούν να εκφράζουν τις. ..." αμφιβολίες " τους για το εγχείρημα της δημοτικής αρχής, τόσο το ρεπορτάζ αποκτά τη βεβαιότητα ότι ενοχλεί αφάνταστα να υπάρχουν άνθρωποι, αιρετοί στην προκειμένη περίπτωση, που έχουν θέληση και διάθεση για προσφορά στον τόπο και φέρουν θετικό πρόσημο σε έργο και επιτυχίες δράσεων και εκδηλώσεων.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.