10/04/2017 05:22:00 μ.μ.
0

«Συνεχίζει το «… κρυφτούλι» με τις επενδύσεις η Κυβέρνηση! Συνεχίζει τις κωλοτούμπες, τα πισωγυρίσματα και τη διάσταση μεταξύ λόγων και έργων.

Το Ελληνικό, μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Χώρα, βρίσκεται, για άλλη μια φορά, “στον αέρα”. Η χθεσινή απόφαση του Κ.Α.Σ., τα μέλη του οποίου επέλεξε η Κυβέρνηση, δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την υλοποίηση της επένδυσης.

Η Κυβέρνηση υπόσχεται επενδύσεις και διώχνει ακόμη και αυτές που είχαν συμφωνηθεί στο παρελθόν. Προσκολλημένη στην ιδεολογική της σύγχυση και τα μικροπολιτικά ανταλλάγματα εμφανίζει μια ανεύθυνη και αλληλοαναιρούμενη τακτική.

Μια τακτική όπου “παίζει στα ζάρια” τις ζωές των ανθρώπων που προσβλέπουν στις χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη της περιοχής και υπονομεύει την αξιοπιστία και το αναπτυξιακό μέλλον της Χώρας.

Οι επενδύσεις για να γίνουν απαιτούν σχέδιο, σοβαρότητα, ασφάλεια Δικαίου και συνέπεια. Οι παλινωδίες και το “κρυφτούλι” διώχνουν τις επενδύσεις και αφήνουν έδαφος μόνο σε πελατειακές σχέσεις και μικροκομματικά οφέλη εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.