10/06/2017 09:00:00 π.μ.
0

Μια σημαντική δράση του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου με έντονο Κοινωνικό Πρόσημο που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, ολοκληρώθηκε με την πλήρη εξώφληση του κόστους επισκευής του Ακτινολογικού Μηχανήματος που διαθέτει το Κ.Ε ΠΟΡΟΣ, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π. Την επιταγή για την εξώφληση παρέδωσε στην εταιρεία που έκανε την επισκευή, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Δημήτρης Συξέρης.

Το Ακτινολογικό Μηχάνημα ήταν εκτός λειτουργίας για σημαντικό χρονικό διάστημα λόγω βλάβης, ενώ στη μονάδα υπήρχε ειδικός χειριστής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π. ανταποκρίθηκε άμεσα στη σχετική εισήγηση της εντετελμένης συμβούλου υγείας του Δήμου Πόρου και μέλος του Συλλόγου, κας Μαρία Βαρβάρου, και σε συννενόηση με τον Διοικητή του Κ.Ε ΠΟΡΟΣ Πλοίαρχο (Π.Ν) Γ. Κοτσάνη και την εταιρεία CARESTREAM HEALTH, ανέλαβε ολόκληρο το κόστος επισκευής του μηχανήματος που ανήλθε σε 1.220,00 ευρώ. Σημαντική ήταν η συνεισφορά του μέλους του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Θωμά Λάλου, ο οποίος προσέφερε ως δωρεά το ποσό των 600,00 στον Σύλλογο για το συγκεκριμένο έργο. Το Ακτινολογικό Μηχάνημα του Κ.Ε ΠΟΡΟΣ είναι ήδη πλήρως λειτουργικό και αποτελεί ένα σημαντικό όπλο για την προάσπιση της υγείας των ανδρών και γυναικών του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ σε έκτακτες περιπτώσεις έχει χρησιμοποιηθεί και για πολίτες του Πόρου.


Το Δ.Σ του Ε.Ε.Σ.Π. με την κίνηση αυτή δηλώνει εμπράκτως την στήριξη του στη λειτουργία του Κ.Ε ΠΟΡΟΣ και τη διαχρονική συμβολή του στην Κοινωνία και την Οικονομική Ζωή του Πόρου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.