10/16/2017 04:41:00 μ.μ.
0

Η επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εκπαίδευση και η προσπάθειά της για την υποβάθμισή της είναι προκλητικά συνεχής.

Αυτή τη φορά στόχος της έγινε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Ναυπλίου, καθότι φαίνεται ότι επίκειται η αναστολή λειτουργίας του α’ κύκλου σπουδών του. Πιθανή αναστολή λειτουργίας του θα σημαίνει ότι πλέον δεν θα υπάρχει στην Αργολίδα αντίστοιχη γυμνασιακού επιπέδου βαθμίδα και θα είναι το τέλος του δωρεάν, καινοτόμου δημόσιου σχολείου εκπαίδευσης ενηλίκων για το νομό μας.

Ενός θεσμού, που στόχο έχει την επανασύνδεση των εκπαιδευομένων με τα συστήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, την απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων και την πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Στην πολιτική προσπάθεια της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για απαξίωση κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης και στην υποβάθμιση του νομού μας, η κυβέρνηση θα μας βρει αντιμέτωπους.  Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να γκρεμίζει με τόση ευκολία τις προσπάθειες και τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.