10/24/2017 11:41:00 μ.μ.
0


Όταν οι κατέχοντες κομματική θέση έχουν άλλους στόχους πέρα από την κομματική δουλειά που έχουν κληθεί να διεκπεραιώσουν, πέφτουν από… λούμπα σε λούμπα. Τελευταίο κρούσμα η ανακοίνωση του προέδρου της Π.Ο. Πελοποννήσου ΝΔ  Ιωάννη Μαλτέζου για το Μητρώο στελεχών όπου, μάλλον επειδή δεν μετέχει ο ίδιος, θεώρησε καλό να χρησιμοποιήσει την τελευταία διαρροή (και όχι ανακοίνωση από το κόμμα) ονομάτων του Μητρώου λέγοντας ανακριβώς ότι μόνο ένας και μοναδικός έχει περάσει από τη διαδικασία αυτή στην Αργολίδα.
Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε από τα πρώτα στελέχη που συμμετείχαν στο μητρώο στελεχών και ολοκλήρωσαν με επιτυχία, είναι η Δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου η οποία έχει περάσει τη διαδικασία αυτή εδώ και μήνες. Άλλωστε όποιος γνωρίζει το αντιλαμβάνεται αφού υπογράφει και ως πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που είναι ο διακριτικός τίτλος των στελεχών του Μητρώου. Για τους δικούς του προφανώς λόγους ο κ. Μαλτέζος το απέκρυψε από τη δική του ανακοίνωση.
Ο κ. Μαλτέζος θεώρησε ότι με την ιδιότητα του μπορεί να κάνει «παιχνίδια» και το ρεπορτάζ μας λέει ότι ενώ ενημερώθηκε για τη συμμετοχή της κας Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου στο Μητρώο Στελεχών δεν έσπευσε, ως όφειλε, να επανορθώσει και να απευθύνει τα «συγχαρητήρια» και προς αυτό το στέλεχος.
Έτσι η υπεύθυνη του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κα Ρεβέκα Πιτσίκα παρενέβη κυριολεκτικά στον… αέρα αφού απάντησε στην ανακοίνωση του Ιωάννη Μαλτέζου που είχε ανεβάσει και στο facebook και διέψευσε τα περί «μοναδικότητας» των ονομάτων που ανακοινώθηκαν.

Γράφει η υπεύθυνη και έμπιστη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τομέα αυτόν:
«Αγαπητέ Κύριε Μαλτέζο, Καταρχήν σας ευχαριστούμε θερμά για την ζεστή υποδοχή στα στελέχη που ανακοινώθηκαν μέσα από τη διαδικασία του Μητρώου και που προέρχονται από την Πελοπόννησο. Είναι πραγματικά εξαιρετικά ενθαρρυντικό το να εντοπίζει κανείς ανθρώπους με εντυπωσιακά βιογραφικά από κάθε περιοχή της Ελλάδας - γιατί η χώρα μας δεν είναι μόνο η Αθήνα.... Θα ήθελα όμως να επισημάνω ότι μέσα από τη διαδικασία του Μητρώου έχουν αξιολογηθεί με επιτυχία και πολλά ακόμα στελέχη από όλη την Ελλάδα - και από την Πελοπόνησο προφανώς! - που όμως δεν είναι σκόπιμο να συμπεριληφθούν στις ανακοινώσεις για διάφορους λόγους πχ έχουν συμμετάσχει σε παλαιότερα ψηφοδέλτια και άρα ο κόσμος τους γνωρίζει. Στόχος του Μητρώου είναι το άνοιγμα στην ευρύτερη κοινωνία και ο εντοπισμός αξιόλογων στελεχών σε όλη την Ελλάδα - αλλά η ανακοίνωση εστιάζεται ΜΟΝΟ σε άτομα που δεν έχουν πρότερη "επίσημη" σχέση με τη ΝΔ. Θα ήθελα λοιπόν να συγχαρώ και να συγχαρούμε και όλα τα άλλα στελέχη που έχουν εμπιστευτεί τη διαδικασία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο συνεντεύξεων του Μητρώου και που είναι άξιοι άνθρωποι και αξιόλογοι επαγγελματίες - κι ας μην έχουν συμπεριληφθεί στις ανακοινώσεις! Και σας ευχαριστούμε όλους εσάς που ενώνετε δυνάμεις, που μάχεστε και που πιστεύετε στην Ελλάδα της επόμενης ημέρας, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη!»


Έτσι «καθαρίζει» τον Μαλτέζο η κα Πιτσίκα και ουσιαστικά του λέει να προσέχει τις ανακοινώσεις που κάνει επικαλούμενος την κομματική θέση που κατέχει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.