10/26/2017 09:00:00 π.μ.
0

Κάλπες θα στηθούν την Τετάρτη 1η  Νοεμβρίου προκειμένου να εκλεγεί η νέα Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.  Πιο συγκεκριμένα, στην ανακήρυξη των υποψηφίων Πρυτάνεων του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, προχώρησε η πενταμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Πρύτανη και των τεσσάρων Αντιπρυτάνεων. Από τη διαδικασία θα προκύψει ο νέος πρύτανης, καθώς και τρεις αντιπρυτάνεις. Υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη είναι δύο και για αυτή των αντιπρυτάνεων οκτώ.

Ειδικότερα, υποψηφιότητα για τη θέση του πρύτανη έχουν καταθέσει οι καθηγητές Θανάσης Κατσής και Αντώνης Μπουκουβάλας. Για τις θέσεις των αντιπρυτάνεων υποψήφιοι είναι οι:  Ανδριομένος Γιώργος, Λέπουρας Γιώργος, Τσιάρας Αστέριος, Κυπραίος Γιώργος, Δουβής Γιάννης, Ζυγά Σοφία, Ζαχαριάς Νίκος και Καρκαντωνάτος Ανδρέας.

Οι κάλπες θα στηθούν στην αίθουσα Ι4 του Ιδρύματος στην Τρίπολη, στο τμήμα πληροφορικής και η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 3.00 μετά το μεσημέρι. Δικαίωμα ψήφου έχουν οι καθηγητές, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Προσωπικού και μέλη του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού.


ΠΗΓΗ: moriasnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.