10/03/2017 04:30:00 μ.μ.
0


Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής – συντήρησης της δεξαμενής Αγ. Τριάδος.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, η συγκεκριμένη δεξαμενή έχει κομβικό ρόλο στο θέμα της υδροδότησης του τ. Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό από την πηγή της Λέρνης.

Η δεξαμενή αυτή θα υποδεχθεί το συνολικό όγκο της παροχής του πόσιμου νερού και είναι αυτή από την οποία θα διανεμηθεί το νερό στις δεξαμενές των άλλων οικισμών, (Παναρίτι – Μάνεσι - … ).

Οι εργασίες επισκευής της, εκτός από τους ελαιοχρωματισμούς αφορούσαν την κατασκευή νέας περίφραξης – την αποκατάσταση του μικρού κτηρίου του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού - καθώς και την απομάκρυνση διαφόρων αντικειμένων – μπαζών και την εγκατάσταση πινακίδων ασφαλείας.

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους περιοίκους να μεριμνήσουν για την προστασία του χώρου στο θέμα της καθαριότητας, (μη εναπόθεση μπαζών – φερτών υλών – όχι σε ενέργειες φθοράς).Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.