10/19/2017 07:35:00 μ.μ.
0

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και με επιτυχή διοργάνωση από το 2010, ο Διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας CATAMARANS CUP International Regatta ανοίγει πανιά. Η όγδοη διοργάνωση έχει ήδη προγραμματιστεί για το διάστημα 21-28 Οκτωβρίου 2017 και στοχεύει να προσελκύσει ιστιοπλόους και λάτρεις του είδους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα ανοίξουν πανιά για πανέμορφα ελληνικά νησιά, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με άλλους ιστιοπλόους και να απολαύσουν μια εξαιρετική διαδρομή με την οικογένεια και φίλους.

    To Catamarans Cup International Regatta είναι ένας διεθνής αγώνας, αποκλειστικά για ιστιοπλοϊκά καταμαράν κρουαζιέρας, ο οποίος διοργανώνεται από την ISTION Yachting σε συνεργασία με ναυτικούς ομίλους, σχολές ιστιοπλοΐας και ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο πρακτορείων γιώτινγκ. Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα (εκτιμάται οτι θα συμμετάσχουν περί τους 300 ιστιοπλόους). Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την μαρίνα Αλίμου στις 21 Οκτωβρίου 2017. Τα συμμετέχοντα καταμαράν θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Πόρος - Πόρτο Χέλι - Παράλιο Άστρος - Ναύπλιο και θα ρίξουν την τελευταία άγκυρα στον Άλιμο, στις 28 Οκτωβρίου 2017.

    Μετά το πέρας κάθε σκέλους του αγώνα, στο λιμάνι υποδοχής θα πραγματοποιείται τοπική γιορτή υπό την αιγίδα των Δήμων-χορηγών προς τιμήν των συμμετεχόντων, καθώς και απονομή επάθλων στους νικητές. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες, όπως διαγωνισμοί και κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Catamarans Cup International Regatta, πέραν του ότι προάγει την ευγενή άμιλλα μεταξύ ιστιοπλόων διαφόρων εθνικοτήτων, συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στην προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017  /  Αθήνα, Μαρίνα Αλίμου
Τελετή έναρξης, συνάντηση κυβερνητών, παρουσίαση πληρωμάτων

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017  /  1ο σκέλος: Αθήνα, Μαρίνα Αλίμου - Πόρος
Απονομή επάθλων στους νικητές

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017  /  2ο σκέλος: Πόρος – Πόρτο Χέλι
Απονομή επάθλων στους νικητές

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017  /  3ο σκέλος:Πόρτο Χέλι – Παράλιο Άστρος
Απονομή επάθλων στους νικητές

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017  /  4ο σκέλος: Παράλιο Άστρος - Ναύπλιο
Τελετή λήξης, απονομή επάθλων στους νικητές

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017
Ελεύθερη πλεύση

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017
Άφιξη στον Άλιμο

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017
Αναχώρηση πληρωμάτων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.