10/20/2017 03:30:00 μ.μ.
0

Μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση του Πολίτη εγκαινιάζει ο Δήμος Ναυπλιέων  εισάγοντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα, e-citizen μέσω της ιστοσελίδας www. nafplio.gr

Στην παρουσίαση της πλατφόρμας ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καχριμάνης, τόνισαν ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή  θα μειώσει τη γραφειοκρατία και θα απλουστεύσει τις διαδικασίες ενημέρωσης και πληρωμής φόρων, τελών και οφειλών. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κωστούρος «Η εξυπηρέτηση πλέον γίνεται ταχύτερη και ο δημότης αναλαμβάνει τον δικό του ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Η εξυπηρέτηση του πολίτη αποκτά άλλη ποιότητα, άλλη ταχύτητα και από την αλληλοεπίδραση αυτή, Δήμος και Δημότης γινόμαστε συνεργάτες και χτίζουμε μαζί την Επόμενη μέρα του Δήμου Ναυπλιέων».

Οι ενδιαφερόμενοι που επισκέπτονται την κεντρική σελίδα του portal του Δήμου Ναυπλιέων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www. nafplio.gr. με το πάτημα ενός κουμπιού στο πεδίο «Προσωποποιημένη Οικονομική Πληροφόρηση Πολιτών» επιλέγουν «αίτηση για πιστοποίηση χρήστη» και, στη συνέχεια, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίδονται αναλυτικά. μπορούν να εγγραφούν, να συνδεθούν και να προβούν στις συναλλαγές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Με την παροχή της νέας αυτής  ηλεκτρονικής υπηρεσίας, η οποία έχει  τεθεί  σε λειτουργία από την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούνται επί 24 ώρες την ημέρα και 7 μέρες την εβδομάδα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.