10/11/2017 06:10:00 μ.μ.
0

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Τετάρτη το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Οι ομάδες που θα μονομαχήσουν, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, είναι η ομάδα των Ωκεανών και η ομάδα της Φωτιάς στο αγώνισμα Blindfold Basket.

Η ομάδα που θα χάσει, θα προτείνει τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση και αμέσως μετά ο Γρηγόρης θα ανοίξει τις γραμμές για την ψηφοφορία των τηλεθεατών μέχρι τις 00.30. Οι τηλεθεατές καλούνται να σώσουν τον αγαπημένο τους παίκτη δίνοντας τη θετική τους ψήφο. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Παρασκευής.

 Περιγραφή Αγωνίσματος – BLINDFOLD BASKET

Ένα άτομο από κάθε ομάδα είναι πάνω σε ένα κάρο το οποίο πρέπει να σύρουν τα άλλα μέλη της ομάδας. Οι παίκτες που σέρνουν το κάρο φοράνε μάσκα ύπνου για να μην βλέπουν και τους κατευθύνει το άτομο που είναι πάνω στο κάρο. Στη διαδρομή που ακολουθούν μέχρι το τέρμα πρέπει να μαζέψουν 4 μπάλες που είναι τοποθετημένες σε ψηλές βάσεις. Στο τέρμα είναι κρεμασμένο ένα άλλο μέλος της ομάδας το οποίο πρέπει να συγκρατήσει τις μπάλες που του πετάει ο παίκτης που είναι πάνω στο κάρο.

Όποιος καταφέρει να συγκρατήσει και τις 4 μπάλες δίνει τη νίκη στην ομάδα του.
Οι μπάλες που θα πέφτουν στο έδαφος (και δεν θα καταφέρνει να τις συγκρατεί ο παίκτης) θα πρέπει να μαζεύονται από τα μέλη της ομάδας που έχουν δεμένα τα μάτια τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του μέλους που είναι πάνω στο κάρο.Οι μπάλες θα πρέπει να επιστραφούν στον παίκτη που είναι πάνω στο κάρο. Το παιχνίδι παίζεται σε πολλούς γύρους.  Νικήτρια είναι η ομάδα που θα σημειώσει 3 νίκες (νίκη σε 3 γύρους).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.