11/24/2017 08:57:00 μ.μ.
0
Με ενδιαφέρον για τον αγροτικό κόσμο η ημερίδα στο Άργος για το "Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020" (βίντεο)
Σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Άργος Ημερίδα,  σε συνδιοργάνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της  Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδος (Ε.Α.Σ.Α ) και του επιμελητηρίου Αργολίδος, με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 - ευκαιρία αλλαγής παραγωγικού προτύπου».

Το πρόγραμμα της  Ημερίδας περιελάμβανε ομιλία του Καθηγητή  Χαράλαμπου Κασίμη, Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα  «Ο Πρωτογενής Τομέας στο επίκεντρο της Αναπτυξιακής Στρατηγικής της Χώρας». 

Ακολούθησαν ομιλίες του Νικόλαου Μανέτα, προϊστάμενου Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΠΑΑ με θέμα  «Επενδυτικές Δυνατότητες στο Πρωτογενή Τομέα μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020», της Παναγιώτας Πυριοβολή, προϊσταμένης Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ με θέμα «Οι Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις στο νέο ΠΑΑ 2014-2020»  και της Αναστασίας Μακρή στελέχους Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα  «Ενθάρρυνση της Συνεργατικότητας στο νέο ΠΑΑ 2014-2020».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Γκιόλας, ο πρόεδρος του συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας  Παναγιώτης Πεβερέτος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδος Φ.Δαμούλος κα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.