11/10/2017 08:25:00 μ.μ.
0

Ύστερα από σειρά επαφών που είχαμε με τον Ανώτερο Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς κ. Βασίλειο Κουτεντάκη αναφορικά με το πρόβλημα που είχες παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα και αφορούσε το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας στην Αγία Τριάδα, με ανακούφιση ενημερώνουμε ότι η διήμερη λειτουργία του καταστήματος σε εβδομαδιαία βάση θα συνεχιστεί, καθώς επίσης σε έκτακτες περιπτώσεις ( καταβολή συντάξεων, επιδοτήσεων, κ.ά.) η λειτουργία της θα παρατείνεται και άλλες ημέρες την εβδομάδα ώστε να αποφεύγονται καθυστερήσεις και ταλαιπωρία του κοινού.

Για αυτό το λόγο, ευχαριστούμε θερμά την Τράπεζα Πειραιώς η οποία ανταποκρίθηκε στο λογικό αίτημά μας για συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Αγίας Τριάδας, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος των δημοτών που αυτό καλύπτει), την περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη ο οποίος με τις παρεμβάσεις του βοήθησε τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση καθώς επίσης και το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ Δημήτρη Κωστούρο ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας και με την αμέριστη συμπαράστασή του επετεύχθη ο παραπάνω στόχος.


Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων

Αγίας Τριάδας, Μαστοράκος Γεώργιος

Νέας Τίρυνθας, Κυριακόπουλος Δημήτριος

Ανυφίου, Κωστόπουλος Γεώργιος

Μιδέας, Παπαγεωργόπουλος Δημήτριος

Αραχναίου, Τόσκας Ιωάννης

Μάνεσι, Δήμας Βασίλειος

Αργολικού, Ντόκος Βασίλειος

Παναρητίου, Χριστόπουλος Άγγελος

Ηραίου, Δάναινας Άρης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.