11/08/2017 11:22:00 μ.μ.
0

Προς γραφείο δημάρχου Άργους ΜυκηνώνΑγαπητοί συνάδελφοι

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι πρόσκληση για τη συνάντηση σχετικά με το στεγαστικό θέμα του Μουσικού Σχολείου στείλαμε.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι πρόσκληση σχετικά με το στεγαστικό θέμα του Μουσικού Σχολείου παραλάβατε.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι πρόσκληση σχετικά με το στεγαστικό θέμα του Μουσικού Σχολείου γνωστοποιήσατε εκεί που έπρεπε δηλαδή στους αιρετούς προϊσταμένους σας.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά όλοι ότι εκπροσώπους στείλατε στη συνάντηση σχετικά με το στεγαστικό θέμα του Μουσικού Σχολείου.

( Η παρουσία άλλωστε των δύο εκπρόσώπων του δήμου σας οι οποίοι ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το δήμαρχο σας και είχαν εντολές σχετικά με την αρνητική τους στάση επιβεβαιώνει πόσο καλά κάνατε τη δουλειά σας και εκθέτει τους υπόλοιπους)

Οφείλουμε λοιπόν να δηλώσουμε ότι κατανοούμε όλη την κατάσταση την οποία βιώνετε και είμαστε σίγουροι ότι σε καμία περίπτωση δεν σας αξίζει.

Γνωρίζουμε την επαγγελματική σας επάρκεια και θα σας συμπαρασταθούμε αμέριστα να είστε βέβαιοι. .

Οι υπόλοιποι ας απολογηθούν εκεί που πρέπει ......... και στους πολίτες.

Γραφείο Δημάρχου Δήμου Ναυπλιέων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.