11/11/2017 02:30:00 μ.μ.
0

Τελευταία ημέρα σήμερα στην 7η Ελληνογερμανική Συνέλευση και στα πλαίσια αυτής η συνάντηση αδελφοποιημένων πόλεων, όπως αυτή του Ναυπλίου με το Οttobrun.

Παρουσίαση πρακτικών σε διάφορα θέματα και συζητήσεις για συγκεκριμένα προβλήματα ώστε και οι δύο πλευρές να μπορέσουν να συμβάλλουν στην επίλυση τους.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Thomas Loderer μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά: "Φυσικά σήμερα ήταν μια ευκαιρία ακόμα για συζήτηση με το φίλο και συνάδελφο δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης.

Πολλά από τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν εμάς, στη Γερμανία τα έχουν λύσει εδώ και δεκαετίες αλλά το νομικό πλαίσιο στο οποίο κινούνται είναι εντελώς διαφορετικό.

Ο προγραμματισμός των επαφών των δύο δήμων για το 2018 αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί την επόμενη χρονιά ολοκληρώνονται 4 δεκαετίες αδελφοποίησης.

Τέθηκαν σήμερα νέοι στόχοι για επίτευξη μέσα από αυτή την αδελφοποίηση, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι μας έδωσαν δουλειά, αλλά και ελπίδα συγχρόνως για εξέλιξη και πρόοδο σε πολλούς τομείς του δήμου μας.

Είναι πολύ ευχάριστο να ακούς κάθε ομιλητή σε κάθε παρουσίαση ή εισήγηση να ευχαριστεί το Δήμο Ναυπλιέων και το Ναύπλιο για τη διοργάνωση του 2016 και να νοσταλγούν όλοι εκείνες τις ημέρες.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.