11/29/2017 12:04:00 μ.μ.
0

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 έγινε η παρουσίαση του Επιμελητηριακού Συνδυασμού - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ με επικεφαλής τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτη Δαμούλο.

Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ, όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του Συνδυασμού. Ο κ. Δαμούλος έκανε τον Απολογισμό της θητείας του 2012 -2017, αλλά και την παρουσίαση του προγράμματος του για την επόμενη τετραετία 2017 -2021.

Ο κ. Δαμούλος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλούσιο έργο το οποίο πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας επί θητείας του, αλλά και να παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα του Συνδυασμού για το 2017 - 2021.

Ο κ. Δαμούλος μετά την εκδήλωση σε σύντομες δηλώσεις του ανέφερε :

" Καταρχάς να ευχαριστήσω τους 92 συναδέλφους που μου έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στον Συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ του οποίου επικεφαλής είμαι εγώ. Είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία του Επιμελητηρίου Αργολίδας αλλά και του Συνδυασμού μας, ειδικά αυτήν την δύσκολη εποχή να συγκροτείται ένα τόσο πολυπληθές ψηφοδέλτιο. Αποδείξαμε τόσο κατά τον απολογισμό μας, όσο και κατά την παρουσίαση του προγράμματος μας για την επόμενη τετραετία 2017 -2021, ότι είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός ο οποίος είχαμε και έχουμε τις προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού μας και την στήριξη των επαγγελματιών. Αποδείξαμε ότι είμαστε αυτοί οι οποίοι μιλάμε με συγκεκριμένες προτάσεις, με στοχευμένες δράσεις, με μετρήσιμους στόχους και πάνω απ΄ όλα με ρεαλιστικότητα.

Αποδείξαμε ότι είμαστε ο Συνδυασμός ο οποίος έχει όραμα σχέδιο και κυρίως ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ". 
  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.