11/17/2017 09:43:00 π.μ.
0Παρακολουθώντας κάποιος την τελευταία  συνεδρίαση του Δ .Σ. του Δήμου Ναυπλιέων  με το σημαντικό θέμα του τεχνικού προγράμματος του 2018 , αυτό που εύκολα θα μπορούσε να διαπιστώσει ήταν η μηδενική ουσιαστικά παρουσία της αντιπολίτευσης.
Ο Δήμαρχος  Δημήτρης Κωστούρος  είχε αναβάλλει το θέμα από το προηγούμενο συμβούλιο μετά από εισήγηση της αντιπολίτευσης , περιμένοντας έτσι και τις προτάσεις της αντιπολίτευσης , που υποτίθεται δεν είχαν προλάβει να μελετήσουν ,να σκεφτούν και να προτείνουν.
Η απογοήτευση όμως ακόμα πιο μεγάλη γιατί η αντιπολίτευση όχι απλά δεν είχε τελικά προτάσεις , αλλά είχε και ερωτήσεις που φανέρωναν πόσο μακριά και εκτός τόπου ζουν και κινούνται οι άνθρωποι που υπηρετούν τον βασικό θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης στο δήμο.

Ο Κωστούρος "παίζοντας" στην ουσία μπάλα μόνος του προκάλεσε πολλές φορές για προτάσεις τονίζοντας ότι η εποχή για μικροπολιτικές και παλαιοκομματικές συμπεριφορές έχει περάσει και μάλιστα η εποχή μας προκαλεί για σοβαρή  και όχι στείρα αντιμετώπιση όλων όσων συμβαίνουν και μπορούν να γίνουν γύρω μας.
Προκάλεσε όμως πολύ και εμάς που είμασταν εκεί να δούμε και την πολύπλευρη υπεροχή του Δ.Κωστούρου και σε αυτό το θέμα και να προβληματιστούμε  για την τόσο μεγάλη αδυναμία όλων εκείνων που ισχυρίζονται ότι ασκούν αντιπολίτευση και διεκδικούν την δημοτική αρχή 
Μήπως κύριοι είναι ώρα να δεχτείτε ότι δεν έχετε κάτι να πείτε γιατί απλά δεν θέλετε να γίνει τίποτα μόνο και μόνο επειδή είναι ο  Κωστούρος Δήμαρχος;
Μήπως κύριοι θέλατε να μας δείξετε ότι ο  Κωστούρος θα είναι Δήμαρχος όσο αυτός θέλει , γιατί απέναντι του υπάρχει μόνο το ανύπαρκτο ;
Μήπως

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.