11/07/2017 03:21:00 μ.μ.
0

Ολοκληρώνεται η διαγράμμιση για τις θέσεις στάθμευσης στην παλιά πόλη του Ναυπλίου προκειμένου να εφαρμοστεί το μέτρο της στάθμευση των μονίμων κατοίκων. Τα σήματα στάθμευσης των δικαιούχων έχουν ήδη εκτυπωθεί και θα μοιραστούν το προσεχές διάστημα μετά από νεότερη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι έξι θύλακες στάθμευσης είναι: Αμαλίας, Σπηλιάδου, Συγγρού, Πέντε Αδέλφια, Πλατεία Πολιτικού Νοσοκομείου και λιμάνι .

Παράλληλα ολοκληρώνεται το έργο τοποθέτησης μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας. Δικαίωμα διέλευσης από την μπάρα θα έχουν όλοι οι κάτοικοι και επαγγελματίες της παλιάς πόλης καθώς και οι υπηρεσίες που λειτουργούν μέσα σε αυτή.

Οι δικαιούχοι θα προμηθευτούν από το γραφείο Δημάρχου την ειδική μαγνητική κάρτα διέλευσης μετά από σχετική νεότερη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η μπάρα θα είναι ανοιχτή κατά τις θεσπισμένες ώρες φορτοεκφόρτωσης που είναι 06.00-11.00 καθημερινά.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.