11/17/2017 12:59:00 μ.μ.
0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας (Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Ε.Ε) που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 15 Νοεμβρίου 2017 στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/11/17 συζητήθηκαν σημαντικά θέματα του κλάδου αλλά και τα φλέγοντα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδας. Κεντρικός σκοπός της συνεδρίασης ήταν η λήψη αποφάσεων για τη μελλοντική πορεία των Δημοτικών ΜΜΕ.

Κατά την παραμονή τους στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φιλοξενίας που περιλάμβανε τη διαμονή, τη διατροφή αλλά και ατομικό πρόγραμμα ευεξίας. Μετά το πέρας της σύσκεψης, οι σύνεδροι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία του προσωπικού αλλά και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας και Αντιπρόεδρος του Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ 9.84 κος Μιχάλης Κυριακίδης, μετά το πέρας των εργασιών στου συνεδρίου, βράβευσε με ένα αναμνηστικό δίπλωμα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του Κέντρου αλλά και προσωπικά την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ.Κατερίνα Καρνιαδάκη τόσο για τη χορηγία όσο και για τη γενικότερη στήριξή της προς την Ένωση.

Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη με τη σειρά της, σε σύνδεση που πραγματοποιήθηκε μέσω skype, καλωσόρισε του συνέδρους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, σε όλες τους τις ενέργειες ενώ στο τέλος υπογράμμισε ότι θα στηρίζει πάντα την Ένωση αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς μέσα από τη λειτουργία τους προάγουν το πολύτιμο αγαθό της ενημέρωσης και της πληροφόρησης των πολιτών.

"Έχω τονίσει ότι το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ δεν περιορίζεται στα στενά όρια λειτουργίας ενός Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας. Με τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε, εντός και εκτός του Κέντρου, προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του κόσμου που μας επιτρέπει να συμβάλουμε και εμείς στην προσπάθεια της τοπικής ανάπτυξης μέσα από ένα πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης που έχει αγκαλιάσει όλους τους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών. Επειδή αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε απόλυτα το λειτούργημα των ΜΜΕ θα είμαστε πάντα δίπλα τους υποστηρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελούν" δήλωσε στους δημοσιογράφους η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.