11/10/2017 03:30:00 μ.μ.
0

«Μιλούν για ανάπτυξη και επενδύσεις και μετά τις στέλνουν στα “τσακίδια”.

Πιο πρόσφατα και πιο θλιβερά παραδείγματα, αυτό της “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές όπου προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Υπ. Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη και αυτό του Ελληνικού που γίνεται λόγος για ανατροπές και ανακολουθίες, καθώς και πρακτική συνεχούς έγερσης εμποδίων που διαρρηγνύουν το αναγκαίο κλίμα εμπιστοσύνης.

Δυστυχώς, η ανικανότητα και η αδυναμία τους να κατανοήσουν πως παράγεται ο εθνικός πλούτος, προκαλεί τεράστια ζημιά στη Χώρα.

Στις μέρες μας οι επενδύσεις κρίνονται όχι από το πόσο συμβάλλουν στην ανάπτυξη, το πόσες θέσεις εργασίας δημιουργούν, αλλά πόσο αρεστές είναι στον Υπουργό.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας, η προσέλκυση επενδύσεων, η δημιουργία θέσεων εργασίας δεν είναι έννοιες αόριστες. Είναι έννοιες συγκεκριμένες και για να επιτύχουν χρειάζονται, συγκεκριμένο σχέδιο και αποφασιστικότητα που ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του δε διαθέτουν».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.