11/13/2017 11:28:00 π.μ.
0

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα ∆ευτέρα 13 Νοεµβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο ∆ηµαρχείο του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα ∆ηµοτικού Συµβουλίου), σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 67, 68 και 69 του Ν-3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), προκειµένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέµατα της ηµερήσιας διάταξης :

1. Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας, Σχολικής περιόδου 2018 – 2019.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Πρόεδρος ∆ηµοτικής Επιτροπής Παιδείας

2. Χορήγηση αδείας κατασκευής ταφικού µνηµείου στο κοιµητήριο του οικισµού Νεοχωρίου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 19 του κανονισµού κοιµητηρίων του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Τσιώρου/Κολοβού Παναγιώτα – Εντεταλµένη Σύµβουλος

3. Παράταση του χρόνου παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Συµβούλου του έργου «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων οικισµών Μεσογείου Άστρους, Χειµερινής Μελιγούς και Παραλίου Άστρους ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Αντιδήµαρχος

4. Λήψη απόφασης σχετικά µε την πληρωµή τµήµατος του έργου «∆ιαµόρφωση δηµοτικού χώρου για τη µεταστέγαση της λαϊκής αγοράς στην ∆ηµοτική Κοινότητα Άστρους, από το ∆ήµο Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος ∆ηµήτριος – Αντιδήµαρχος

5. Αποδοχή επιχορήγησης από τον Ο.Α.Ε.∆. για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών Ι.Κ.Α. των απασχολούµενων ανέργων στο ∆ήµο Βόρειας Κυνουρίας µε το Πρόγραµµα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, 8µηνης διάρκειας (Πρόσκληση 1/2017 Ο.Α.Ε.∆.) και αναµόρφωση του προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2017.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήµαρχος

6. Έγκριση του προϋπολογισµού εσόδων/δαπανών και του Ολοκληρωµένου Πλαισίου ∆ράσης έτους 2017 του ∆ηµοτικού Ιδρύµατος «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος ∆ηµήτριος – Αντιδήµαρχος & Τρυποσκούφης Βασίλειος – Πρόεδρος Ιδρύµατος.

7. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών, σύµφωνα µε το Ν.4412/2016.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήµαρχος

8. Αντικατάσταση µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Σχολικής Επιτροπής ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Τσιώρου/Κολοβού Παναγιώτα – Πρόεδρος Επιτροπής.

9. Αναµορφώσεις προϋπολογισµού.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήµαρχος

10. Αντικατάσταση µελών της Επιτροπής Αθλητισµού του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κολλαρετάκης Αριστείδης – Πρόεδρος Επιτροπής

11. Χορήγηση αδείας πωλητού λαϊκών αγορών
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήµαρχος

12. Ορισµός αρµοδίου για διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών µε την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.
 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήµαρχος


ΠΗΓΗ : drt915.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.