11/10/2017 12:30:00 μ.μ.
0

Μια πολύ σημαντική ημερίδα διοργανώνει ο Α.Ο. Λουτράκι με θέμα «Πόσο ασφαλής μπορεί να είναι σήμερα ο χρήστης του Internet κατά την πλοήγησή του και ιδιαίτερα οι έφηβοι». Ομιλητής της ημερίδας αυτή θα είναι ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης – Στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 6.30 μμ στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της πληροφορικής και η ευρύτατη χρήση του Διαδικτύου έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων, στην παραγωγική διαδικασία, στις συναλλαγές, στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, ακόμα και στον τρόπο σκέψεως του σύγχρονου ανθρώπου. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, οι οποίες κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, υπεισέρχονται και οι παράμετροι που ευνοούν την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας. Οι νέες αυτές μορφές εγκληματικότητας θεσμοθετούνται με τον όρο «Ηλεκτρονικό Έγκλημα».

• Τι είναι το «ηλεκτρονικό έγκλημα»;

• Ποια είναι η διαφορά του «ηλεκτρονικού εγκλήματος» από το κυβερνοέγκλημα;

• Ποιες μορφές διαδικτυακής εγκληματικότητας συναντάμε συχνότερα και τι πρέπει να γνωρίζω για κάθε μια από αυτές;

• Τι πρέπει να γνωρίζω για το cyberbullying;

• Τι πρέπει να γνωρίζω για τα ψηφιακά νομίσματα;


ΠΗΓΗ: moriasnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.