1/18/2018 01:00:00 μ.μ.
0

Ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό στο πρόγραμμα στέγασης προσφύγων της Ύπατης Αρμοστείας

Στο Δ.Σ στις 16/01/2018 συζητήθηκε και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία να προχωρήσει το πρόγραμμα όπου θα διαχειριστεί από την εταιρεία Πάρνωνας Α.Ε. Στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης θα νοικιαστούν 40 διαμερίσματα και θα φιλοξενηθούν μέχρι 240 άτομα, που σημαίνει ότι σε κάθε διαμέρισμα θα φιλοξενούνται 4 εως 6 άτομα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής κάλεσε όποιον έχει σπίτια και επιθυμεί να τα νοικιάσει να το δηλώσει έτσι ώστε να μπει σε αυτό το πρόγραμμα. Τα μισθώματα και τα κοινόχρηστα θα προκαταβάλλονται από την Ύπατη Αρμοστία.

Ο κ. Παυλής εξήγησε ότι οι πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν θα είναι Σύροι Χριστιανοί ορθόδοξοι και σε κάθε οικογένεια θα δίνονται προπληρωμένες κάρτες για να κάνουν τις αγορές και τα ψώνια τους στην τοπική αγορά.

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας τόνισε ότι από την εταιρεία Πάρνωνας Α.Ε. θα γίνουν 17 προσλήψεις προσωπικού.


Πηγή: pna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.