1/19/2018 09:40:00 π.μ.
0

Μετά τις γιορτές έχουν αρχίσει οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΤΘΣ τις εφαρμογές θεατροπαιδαγωγικών προγραμμάτων και στις δύο Φυλακές, της Τίρυνθας και του Ναυπλίου.

Η ανταπόκριση των εγκλείστων είναι μεγάλη καθώς συμμετέχουν και εκφράζονται σε όλες τις ασκήσεις και ενθουσιάζονται με αυτά που κάνουν.

Οι στόχοι για τους έγκλειστους είναι η χαλάρωση, η επικοινωνία, η βελτίωση της εικόνας του εαυτού, η αίσθηση ότι οι άλλοι ενδιαφέρονται για εκείνους και η χαρά της δημιουργικότητας.

Επίσης αυτοί που κερδίζουν, εμβαθύνουν και φιλοσοφούν είναι οι εκπαιδευτές - εμψυχωτές που όλοι φεύγουν με μια συγκίνηση και μεγάλη ευχαρίστηση που κινητοποίησαν από την απομόνωσή τους αυτά τα νέα παιδιά, Τα προγράμματα είναι σε εξέλιξη και μαζί με αυτά γίνονται και άλλα εργαστήρια από εθελοντές της Αργολίδας ή της Αθήνας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.