1/30/2018 08:04:00 μ.μ.
0

Κατά τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε τη μεγάλη χαρά, να παρακολουθήσουμε – μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους - τις απολυτήριες εξετάσεις τριών σπουδαστών μας!

Ο Ζαχαρίας Τσακίρης πήρε Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής, ο Κωνσταντίνος Χαλδαιόπουλος Πτυχίο Κιθάρας και ο Σπύρος Μαρίνης (κλαρινετίστας με μεταπτυχιακές σπουδές και ήδη καθηγητής του Ωδείου μας και του Μουσικού Σχολείου, μαέστρος Φιλαρμονικής και Χορωδίας) Πτυχίο Αντίστιξης. Και οι τρείς αρίστευσαν και δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια των εξεταστικών επιτροπών τις οποίες αποτελούσαν διακεκριμένοι και απαιτητικοί μουσικοί!

Για το Ωδείο μας, η παροχή ενός Πτυχίου ή Διπλώματος συνιστά μια επίπονη εκπαιδευτική διαδρομή τόσο από μέρους των σπουδαστών όσο και από μέρους των καθηγητών. Βασικό μας μέλημα είναι να εφοδιάσουμε τους μελλοντικούς επαγγελματίες με σοβαρές μουσικές γνώσεις και εμπειρίες.

Οι καθηγητές μας, άρτιοι και υπεύθυνοι παιδαγωγοί προετοιμάζουν με ευσυνειδησία και εντιμότητα τους νέους μουσικούς μας.

Εξ άλλου αυτό αποτελεί και το ηθικό πλεονέκτημα ενός Δημοτικού Ωδείου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.