1/28/2018 10:40:00 π.μ.
0

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται Δευτέρα-Τρίτη (29-30 Ιανουαρίου 2018) ο καθ. Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για την Εθνική Ασφάλεια και την Ενέργεια της Ευρώπης, τους  θεσμικούς κινδύνους και τις ασύμμετρες απειλές (τρομοκρατία, ατυχήματα, κυβερνοεπιθέσεις). Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού διαλόγου Mercator και θα συμμετάσχουν βουλευτές από τα Εθνικά Κοινοβούλια της Ε.Ε., καταθέτοντας τις εθνικές εμπειρίες και προοπτικές των κρατών μελών.

Ο Γιάννης Μανιάτης θα αναφερθεί στις γεωπολιτικές εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης, τις επιπτώσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης στην ασφάλεια των κρατών και τα συστήματα Ενέργειας, καθώς και τις προοπτικές ενίσχυσης της Ενεργειακής ασφάλειας της Ε.Ε. και της Γεωπολιτικής Αναβάθμισης της χώρας, μέσα από τις έρευνες Υδρογονανθράκων, καθώς και τους αγωγούς-υποδομές φυσικού αερίου Eastmed, TAP, IGB, FSRU Αλεξανδρούπολης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.