1/26/2018 07:47:00 μ.μ.
0

Ανακοινώνουμε στους εργαζόμενους της ΔΕΗ ότι η απόφαση της Επιθεώρησης Εργασίας δικαιώνει την διεκδίκησή μας για καταβολή ολόκληρου του ποσού του δώρου Χριστουγέννων καθώς και του επιδόματος αδείας και του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Η οργανωμένη δράση μας με το σωματείο μας φέρνει αποτελέσματα. Έχουμε τη δύναμη με μεγαλύτερη συσπείρωση και μαχητικότητα να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση των απωλειών μας. Όλοι οι εργαζόμενοι του χώρου, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας, να πιστέψουν στην δύναμη της οργανωμένης πάλης ενάντια στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της εργοδοσίας. Έχουμε τη δύναμη να επιβάλλουμε το δίκιο μας.Το ΣΕΕΝΠ καλεί το σύνολο των εργαζομένων να παλέψουμε για υπογραφή ΣΣΕ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και να μην αφήνει περιθώρια παρερμηνειών.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά. Διεκδικούμε:

1. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
2. Δεν διαπραγματευόμαστε τα κεκτημένα δικαιώματά μας.
3. Αναπλήρωση των απωλειών για όλους τους εργαζόμενους.
4. Ενέργεια κοινωνικό  αγαθό και όχι εμπόρευμα.


Το ΔΣ του Σωματείου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.