1/23/2018 12:12:00 μ.μ.
0

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου και όλη η Εργατική Τάξη της περιοχής μας άκουσε με πρωτόγνωρη κατάπληξη την δυσάρεστη είδηση του κλεισίματος, μεταξύ των άλλων, του Στρατοπέδου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ναυπλίου.

Έτσι η Πρώτη επίσημη Πρωτεύουσα της Πατρίδας μας στερείται για πρώτη φορά από τα χρόνια του Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια, έδρας εκπαιδευτικής στρατιωτικής μονάδος.

Όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως μορφώσεως, εργασίας και κοινωνικής Τάξης αντιλαμβάνονται την επίδραση που ασκούσε στις ψυχές και στα μυαλά των νεοσυλλέκτων η γεμάτη μνήμες εθνικών αγώνων, πολιτιστικών κατακτήσεων και πολιτικών γεγονότων πόλης του Ναυπλίου. Και τώρα ευρισκόμεθα στην κατάντια για λόγους συρρίκνωσης των δημοσίων δαπανών λόγω του λεγόμενου συρρικνωτικού στρατιωτικού μνημονίου να αποστερείται η ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, πλην των άλλων, και ενός από τους σπουδαιότερους, αν όχι του κυριότερου, πνεύμονα οικονομικής ζωής που κινητοποιούσε τις ευρύτερες παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μας και έδινε δουλειά, αμέσως ή εμμέσως, σε παρά πολλούς συμπατριώτες μας.

Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για αυτό το κτύπημα στην εθνική, πολιτιστική και οικονομική ζωή της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Δηλώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα γεγονότα και ότι θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με κάθε πολίτη, κάθε φορέα και κάθε οργάνωση ώστε να αποτρέψουμε το προαναγγελθέν θλιβερό γεγονός.

           ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ

            ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.