1/27/2018 05:43:00 π.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε νέα επιστολή προς τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνο Γκάτζιο, την Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τις απαιτούμενες δράσεις για την επέκταση της αναγνωρισμένης Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, ώστε να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Επιδαύρου.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Σε συνέχεια και της προηγούμενης σχετικής από 4/5/2017 επιστολής μου, με την παρούσα σας θέτω εκ νέου το θέμα της λήψης της απαιτούμενης απόφασης για τη δρομολόγηση των σχετικών διαδικασιών για την επέκταση της αναγνωρισμένης Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, ώστε να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Επιδαύρου.

Η εξέλιξη αυτή θα δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στο ελαιόλαδο, ένα σημαντικό ποιοτικό προϊόν που παράγεται στην περιοχή της Επιδαύρου.

Είμαι στη διάθεσή σας προκειμένου να προωθήσουμε από κοινού αυτόν τον στόχο”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.