1/29/2018 12:58:00 μ.μ.
0
Ο Δήμος Επιδαύρου και η συνδιοργανώτρια εταιρεία whynot του Epidavros Triathlon, σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητικού Management του Heilbronn University της Γερμανίας, διερευνούν πιθανούς τρόπους και δυνατότητες ώστε το Epidavros Triathlon να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς συμμετοχές στο άμεσο μέλλον, καθιστώντας το αγώνα αυτόν μια διοργάνωση με σημαντική διεθνή απήχηση.

Πιο συγκεκριμένα, μεταπτυχιακοί φοιτητές του παραπάνω Πανεπιστημίου στα πλαίσια της μεταπτυχιακής τους διατριβής, εργάζονται πάνω σε δυνητικούς τρόπους οργάνωσης, προώθησης και προβολής της διοργάνωσης σε αθλητές ξένων χωρών. Το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο και την Οργανωτική Επιτροπή του Epidavros Triathlon στην Γερμανία ώστε να συζητηθούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των μελετών που έχουν γίνει.

Τα οφέλη από τις παραπάνω ενέργειες είναι πολλαπλά τόσο για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Επιδαύρου όσο και για τους συμμετέχοντες στον αγώνα αθλητές. Επιτυγχάνεται μια σημαντική και συνεχής προβολή των σημαντικότατων μνημείων και αξιοθέατων της ευρύτερης περιοχής της Επιδαύρου, ενισχύοντας το ήδη σημαντικό τουριστικό ρεύμα και βοηθώντας την ανάπτυξη των τοπικών τουριστικών και όχι μόνο επιχειρήσεων.  Στον αθλητικό τομέα, τα επόμενα χρόνια, οι συμμετέχοντες στο Epidavros Triathlon, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν διεθνή αγώνα συναγωνιζόμενοι αθλητές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες.

                                                                             Ο Δήμαρχος
          Κωνσταντίνος Γκάτζιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.