2/06/2018 06:56:00 μ.μ.
0

Το στρατηγικό σχέδιο της Βουλής των Ελλήνων για την περίοδο 2018-2021 παρουσίασε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κώστας Αθανασίου στα διοικητικά στελέχη του οργανισμού. Κεντρικό στόχο αποτελεί η ανάδειξη της Βουλής σε έναν πρότυπο οργανισμό της Πολιτείας, στην υπηρεσία της Δημοκρατίας, που αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους για την εδραίωση μιας νέας, ανοικτής, αμφίδρομης και ειλικρινούς σχέσης με τους πολίτες.

Ως στρατηγικές επιλογές τέθηκαν το ποιοτικό, αποτελεσματικό και προσβάσιμο κοινοβουλευτικό έργο, η διαρκής βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού της Βουλής και η αντιπροσωπευτικότερη δημοκρατική εκπροσώπηση και διασύνδεση με την κοινωνία.

Οι στρατηγικές προτεραιότητες κλιμακώνονται σε βραχυπρόθεσμες (2018-2019), μεσοπρόθεσμες (2018-2020) και μακροπρόθεσμες (2018-2021), περιλαμβάνοντας στόχους όπως η ανάδειξη του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου, η αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος, η επέκταση της εφαρμογής νέων τεχνολογιών και η υιοθέτηση πρακτικών καλής νομοθέτησης.

Για την εξειδίκευση και υλοποίηση των στόχων προβλέπεται η συστηματοποιημένη αμφίδρομη διαβούλευση σε όλη την κλίμακα της διοικητικής δομής του κοινοβουλίου και η πλήρης αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με την κατανομή στρατηγικών στόχων ανά τομέα και την ανάληψη προσωπικής στοχοθεσίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.