2/23/2018 05:41:00 μ.μ.
0

Το πως θα βρει η νέα χρονιά τις δύο βασικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Ναυπλίου (Πανναυπλιακός και Ναύπλιο 2017)) ήταν το αντικείμενο των δεκάδων προσωπικών μηνυμάτων που έλαβα, των συζητήσεων με πολλούς στο Ναύπλιο, αλλά και των σχολίων στην σχετική μου ανάρτηση. Επομένως, εφόσον πολλοί φίλαθλοι μου το ζήτησαν θα σηκώσω το γάντι και θα γίνω όσο πιο ξεκάθαρη μπορώ.
 Η ομάδα που έχει στο τιμόνι της τον Ταχτσίδη τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει και θεωρώ πως θα γίνει πράξη η καλοκαιρινή δήλωση του επικεφαλής της ότι σε λίγα χρόνια θα βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες. Η φετινή πορεία ήταν το καλύτερο δείγμα γραφής και ταυτόχρονα μια στέρεη βάση για το μέλλον. Σε αντίθεση με τον Πανναυπλιακό - Ηρακλή Πρόνοιας που καθηλώθηκε στην Α2 κατηγορία, βρίσκεται σε τέλμα και δυστυχώς η Β κατηγορία είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο.
Τότε, όμως θα μιλάμε για την εξαφάνιση του ιστορικού αυτού συλλόγου και την απώλεια όλων των φίλων του.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η εν κρυπτώ τροποποίηση του καταστατικού της ομάδας του Πανναυπλιακού για να αυξηθεί κατά ένα χρόνο η θητεία του σχήματος που τον διοικεί, σε συνδυασμό με την είσοδο ανθρώπων στην δομή της ομάδας δεν προοιωνίζουν ακόμα και στον πιο καλόπιστο θετικές εξελίξεις πάρεξ ασφυκτικό έλεγχο της ομάδας για να προωθηθούν σκοποί που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και την συνέχεια της ιστορικής ομάδας του Ναυπλίου.
Άρα, οι διοικούντες του Πανναυπλιακού αν θέλουν να μη ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους παρέα με τις τύψεις ότι κατέστρεψαν μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αργολίδας θα πρέπει να επιδείξουν το ηθικό ανάστημα και να κάνουν αυτό που πρέπει, και αυτό που πρέπει είναι να αναγνωρίσουν στον Ταχτσίδη τη δύναμη που έχει να φέρει ξανά την ομάδα εκεί που της αξίζει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.