2/24/2018 11:28:00 π.μ.
0

Οι «Ενεργοί Πολίτες Λουτρακίου για την προστασία του Κορινθιακού, Πατραϊκού Κόλπου και των Γερανείων», σας προσκαλούν και θεωρούν μεγάλη τους τιμή την παρουσία σας στην συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, την 24-02-2018, ημέρα Σάββατο, και ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, (Κολοκοτρώνη 17) με θέμα την προστασία του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου και την αντιμετώπιση του φαινομένου των τσουχτρών, στην οποία κύριοι ομιλητές θα είναι –κατά αλφαβητική σειρά- οι καθηγητές:

Δημήτριος Δαμαλάς, ωκεανογράφος και ερευνητής του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών,

Γεώργιος Παπαθεοδώρου, (Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής του Ε.ΘΑ.ΓΕ.Φ.Ω.),

και Επαμεινώνδας Χρήστου, ο οποίος εργάζεται στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών.

Ανακοίνωση με τις θέσεις του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου για τα θέματα που θα συζητηθούν θα κάνει ο Πρόεδρός του Σωτήριος Λαμπρόπουλος

Η παρουσία σας θα προσδώσει ιδιαίτερο κύρος και βαρύτητα στην ενημέρωσή σας και έτσι θα μπορέσουμε να «πιέσουμε» για τις καλύτερες λύσεις, με βάση την επιστημονική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Με εκτίμηση, 
Η Συντονιστική Επιτροπή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.