2/05/2018 02:58:00 μ.μ.
0

Με μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια του Παραρτήματος ΣΕΚ Μακεδονίας- Θράκης στη Σίνδο, στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΚ Πεβερέτος Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος  του ΣΕΚ Τσομπάνος Χρήστος, μέλη Δ.Σ. του ΣΕΚ και κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσιρώνης Γιάννης, οι βουλευτές της Ν.Δ. Β’ Θεσσαλονίκης κ. Καράογλου Θεόδωρος και κ. Αναστασιάδης Σάββας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παπάς Θεοφάνης.

Χαιρετισμό απέστειλαν οι βουλευτές του Σύριζα Β’ Θεσσαλονίκης κ. Μάρδας Δημήτρης και Α’ Θεσσαλονίκης κ. Μπόλαρης Μάρκος, ο Αντιπεριφεριάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος καθώς και ο Δήμαρχος Δήμου Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος.
Μετά την τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΕΚ όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφία, με κυριότερα:
Την καταστροφική μείωση των τιμών παραγωγού αιγοπρόβειου γάλακτος (έως 15%).
Την ένωση του κτηνοτροφικού κινήματος στη χώρα, για την οποία με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο κο Πεβερέτο να υλοποιήσει την πρωτοβουλία αυτή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.