2/27/2018 06:35:00 π.μ.
0
Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με 11 Θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Σαράντου Αλεξανδρή με θέμα: Κατάργηση μονάδας του ΑΔΜΗΕ από την Τρίπολη.

Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Νίκου Γόντικα και Βαγγέλη Γούργαρη, με θέμα: Ζοφερό το μέλλον που ετοιμάζουν για την Μεγαλόπολη.

Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Σταύρου Χρυσαδάκου και Σαράντου Αλεξανδρή με θέμα: Λήψη μέτρων για την προστασία του Ευρώτα.

Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, Σταύρου Χρυσαδάκου και Σαράντου Αλεξανδρή με θέμα: Δημόσια καταγγελία του Δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού για πιστοποιήσεις ανύπαρκτων εργασιών στο φράγμα του Ασωπού.

Έγκριση σύναψης Ιδιωτικού Συμφωνητικού Χρησιδανείου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, με σκοπό την παραχώρηση κατά χρήση του μηχανήματος καθαρισμού ακτών με φορέα έλξεως και για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή του έως την 31-12-2019.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.

Έγκριση διοργάνωσης Νύχτας Εκπτώσεων, το Σάββατο 3/3/2018, στην Τρίπολη.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Έγκριση  2ης αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου οικ. Έτους 2018 (μεταφορά μαθητών, Ενεργειακή Κοινότητα).
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Δ' τριμήνου 2017.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης “Πρόγραμμα προβολής μέσα από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία συνεδρίων διεθνούς εμβέλειας, με πεδίο εφαρμογής την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας”, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και του  Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Υδατικών Έργων Μεθυδρίου, για το έργο «Δίκτυα ύδρευσης των Τ.Κ.Βλαχέρνας, Δάρα, Λίμνης, Ορχομενού, Παλαιοπύργου, Παναγίτσας, Χωτούσας της Δ.Ε. Λεβιδίου και των Τ.Κ. Αρτεμισίου, Κάψια Λουκά, Ζημιάδες της Δ.Ε. Μαντινείας, Νεοχωρίου, Ζευγολατιού της Δ.Ε. Κορυθίου και Αγ. Βασιλείου, Πελάγους του Δήμου Τρίπολης».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Έγκριση σύναψης τροποποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Oιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου για την Πράξη: «Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο (Κέντρο Υγείας Μελιγαλά) προς πλατεία Αγ. Ιωάννου έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης, Α΄ ΦΑΣΗ».
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ελένη Αλειφέρη - Καραθανάση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.