3/09/2018 01:05:00 μ.μ.
0

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα ανάδειξης ενός από τα πιο δημιουργικά επαγγέλματα του 21ου αιώνα θα πραγματοποιηθεί στο εθνικό κολυμβητήριο Πάτρας ΠΕΠΑΝΟΣ στις 15-16 Μαρτίου, με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της πελοποννησιακής κουζίνας και του επαγγελματία μάγειρα. 
Η λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Π.Ε.Α.Κ Πατρών παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τουριστικής βιομηχανίας στοχεύει να εκπαιδεύσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις των μαγείρων και να δημιουργήσει όλες τις προδιαγραφές ώστε να χαρακτηριστεί η Πελοπόννησος γαστρονομικός προορισμός.

Έχοντας συμμάχους τους τοπικούς παραγωγούς της επισιτιστικές επιχειρήσεις και όλους τους Φορείς θα πραγματοποιήσει τον πρώτο Παμπελοποννησιακό διαγωνισμό μαγειρικής βάζοντας τις βάσεις και λειτουργώντας ως Πρόδρομος σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ γαστρονομίας της Ευρώπης. «Το μεσογειακό συμπόσιο» που η λέσχη με την Π.Ε.Α.Κ. Πατρών και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εργάζονται πυρετωδώς και θα μας το παρουσιάσουν το φθινόπωρο στην Πάτρα. 

ΠΗΓΗ: dete.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.