3/05/2018 05:22:00 μ.μ.
0

Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστας Αθανασίου, προκειμένου να συμμετάσχει στη 2η Συνάντηση Γενικών Γραμματέων Κοινοβουλίων που διοργανώνει εκεί αύριο, 6 Μαρτίου 2018, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης είκοσι πέντε ετών από την ίδρυση του Οργανισμού.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία έχουν προσκληθεί να μετάσχουν οι Γενικοί Γραμματείς των δώδεκα κοινοβουλίων που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΣΕΠ (Αζερμπαϊτζάν, Αλβανίας, Αρμενίας, Βουλγαρίας, Γεωργίας, Μολδαβίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας, Ρωσίας, Σερβίας, Τουρκίας και Ελλάδας), θα αναζητηθούν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας των κοινοβουλίων που μετέχουν στον Οργανισμό, με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.