3/30/2018 10:19:00 μ.μ.
0
Ένας χαμούλης έγινε γιατί λέει θα πάρουν 20.000 ευρώ ο Γαϊτανος με τον Μπάση για την Μεγάλη Παρασκευή στο Άργος.
Μεγάλο ψέμα, τα 20.000 είναι ο προϋπολογισμός και όχι τα χρήματα που θα πάρουν οι δύο καλλιτέχνες, τι σημαίνει προϋπολογισμός για όσους δεν ξέρουν αλλά και για όσους  βγάζουν ψευδή δημοσιεύματα εσκεμμένα, με μοναδικό στόχο να χτυπήσουν τον Καμπόσο.

Σημαίνει πως έχουν προϋπολογίσει  ένα ποσό αρκετά παραπάνω από αυτό που θα πληρωθεί τελικά προκειμένου να πληρωθούν ,τα ηχητικά, η ζωντανή μετάδοση, η φιλοξενία αυτών που θα έρθουν από τις αδερφοποιημένες πόλεις ανά την υφήλιο κ.τ.λ. 
Οι δύο καλλιτέχνες έχουν υπογράψει συμβόλαια που το συνολικό ποσό δεν ξεπερνάει τις 2.700 ευρώ, άλλο ένα μεγάλο  ψέμα όλων όσων γράφουν πως θα πάρουν 20.000.
Ξέροντας από πέρσι το σύνολο που τελικά θα πληρώσει η ΚΕΔΑΜ δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 8.700 ευρώ περίπου.

Πάμε  τώρα να  μετρήσουμε την ποιότητα με χρήματα, άκουσα προτάσεις αν μη τι άλλο αστείες, αλλά δεν θα σταθώ στο γεγονός του αστείου των αντιπροτάσεων, ούτε στο εμμονικό αντί των συγκεκριμένων αριστερών  με όποια ιδιότητα,είτε κομματική είτε ως Μ.Μ.Ε.
 Δεν θα σταθώ καν σε όλους όσους λένε πως αυτά θα τα πληρώσουμε στα δημοτικά τέλη, γιατί τα δημοτικά τέλη πάνε σε συγκεκριμένες δαπάνες, αυτές της καθαριότητας και του ηλεκροφωτισμού και είναι ανταποδοτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν σε οτιδήποτε άλλο και όταν λέω ανταποδοτικά εννοώ πως η οικονομική υπηρεσία του Δήμου υπολογίζει πόσα χρήματα θα χρειαστούν για την καθαριότητα και τον ηλεκροφωτισμό και τότε καθορίζουν το ύψος των δημοτικών τελών.
Ας βρουν λοιπόν τίποτα άλλο για να κάνουν αντιπολίτευση στον Καμπόσο και όχι με ψεματάκια που γρήγορα τους γυρίζουν μπούμερανγκ και που βέβαια  δυναμώνουν τον Δήμαρχο και αυτοί απλά ξεβρακώνονται δείχνοντας πως άγονται και φέρονται από ιδεοληψίες, προσωπικές και πολιτικές εμμονές.
 Βεβαίως επειδή οι ιδεοληψίες τους δεν τους αφήνουν να δουν πως με αυτό τον τρόπο κάνουν κακό στους επαγγελματίες και άλλωστε αφορμή αυτού του ρεπορτάζ στάθηκαν τα τηλεφωνήματα που δέχτηκα από αυτούς , οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα αρνητικά δημοσιεύματα φοβούμενοι μήπως επηρεαστεί ο Καμπόσος και τελικά δεν πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
 Μια εκδήλωση που μαζεύει χιλιάδες κόσμου και αυτό σημαίνει πως είναι πολλαπλά τα οφέλη για μεγάλη μερίδα επαγγελματιών και εργαζομένων.

Σωτηρία Ε.Παπαδοπούλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.