3/17/2018 03:01:00 μ.μ.
0

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «αυτενεργώ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ», έχουν προγραμματίσει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Μαρτίου 2018, ώρα 17:00 - 20:00, στις εγκαταστάσεις του «αυτενεργώ».

Στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι υγιείς άντρες και γυναίκες, ηλικίας 18 - 62 ετών, που πληρούν τις προϋποθέσεις που θα βρείτε στην ιστοσελίδα των ΔΕΣΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ, www.desmoiaimatos.gr

Παράλληλα, θα γίνει ενημέρωση για τους δότες μυελού των οστών και για όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Στην αιμοδοσία θα είναι ευπρόσδεκτοι και οι μαθητές, ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν για την αξία τέτοιων πράξεων, παίρνοντας παράδειγμα από την έμπρακτη συμμετοχή των γονέων τους.

Την εκδήλωση αυτή, που είναι μια χορηγία της επιχείρησης Printpress, θα υποστηρίξει και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φείδωνα Άργους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.