3/29/2018 12:05:00 μ.μ.
0

ΑΝΤΙΚ/ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ / Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ -
– Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ΕΠΙΛΥΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. έδωσε λύση σε χρονίζον πρόβλημα, που αφορούσε την επαναλαμβανόμενη, πολλάκις, θραύση του αγωγού υδροδότησης της Νέας Πολιτείας, (Εργατικές Κατοικίες), στην περιοχή της Αγ. Κυριακής.
Το θέμα αυτό, ήταν μεγίστης σημασίας, τόσον από πλευράς απρόσκοπτου υδροδότησης της εν προκειμένω περιοχής, όσον και από αυτήν του κινδύνου  ατυχημάτων, για τα διερχόμενα οχήματα, επί της Αγ. Αδριανού.
Μάλιστα, μια άλλη, σημαντική παρενέργεια, από το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν η δαπάνη που «σπαταλούσε»      η Δ.Ε.Υ.Α.Ν., προκύπτουσε από τις εργατοώρες του απασχολούμενου προσωπικού της και τα απαιτούμενα υλικά για την αποκ/ση των βλαβών του αγωγού.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ολοκλήρωσε άμεσα το αντικείμενο της αντικ/σης του αγωγού ύδρευσης, έντεχνα και σύμφωνα με τους κανόνες της Επιστήμης, εκτελώντας έργο Ιδίοις Πόρους, προϋπολογισμού: 19.344,00€.
Ολοκληρώνοντας, ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας, κατοίκων της περιοχής και διερχομένων οδηγών, για την σχετική όχλησή τους,   που υφίσταντο μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.     


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.