3/27/2018 10:00:00 μ.μ.
0
Μια συνεδρίαση που έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις και των δυο πλευρών ,ήταν αυτή η σημερινή της εκτελεστικής επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η χωρική Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη κατ΄ουσίαν είχε καλεστεί σε απολογία για την ενέργεια της να προσφύγει στις διωκτικές αρχές για την υποψία της πως κάποιοι έχουν τοποθετήσει κοριούς παρακολούθησης στο γραφείο της Π.Ε. Μεσσηνία  χωρίς να ενημερώσει τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ενώ είχε ενημερώσει τον εκδιωχθέντα και προσφάτως ανεξάρτητο θεματικό ΑντιπεριφερειάρχηΠερικλή  Μαντά.
 Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας προσήλθε και ξεκαθάρισε πως το θεωρεί προσωπική της υπόθεση και ότι εξηγήσεις θέλουν να τις υποβάλουν γραπτώς κι εκείνη θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο,ύστερα αποχώρησε.
 Όπως ήταν αναμενόμενο ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει την παραίτηση της κυρίας Αλειφέρη, εδώ όμως η κατάσταση δεν είναι όπως με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, είναι καθαρά στην δική της ευχέρεια και μόνο η παραίτηση της. Όσο αφορά τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες ο Καλλικράτης δεν επιτρέπει στον Περιφερειάρχη να τους "παραιτήσει".
Η σχέση τους βέβαια ήταν κλονισμένη και πριν από αυτό το γεγονός, όπως και με του κυρίου Π.Μαντά, το θέμα ήταν πότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, το γεγονός που προαναφέραμε ήταν απλώς η αφορμή για την ανοιχτή πλέον κόντρα του Πέτρου Τατούλη με τους δύο Μεσσήνιους , οι οποίοι παρεμπιπτόντως ανήκουν στον στενό κύκλο του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Πέτρο Τατούλη.
Το σήριαλ μόλις άρχισε και θα έχει πολλά επεισόδια, τα οποία και θα μας δείξουν ποιος θα κερδίσει τον πόλεμο.
Σωτηρία Ε.Παπαδοπούλου 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.