3/26/2018 08:57:00 μ.μ.
0

Οι οριστικές μελέτες για τη διάβρωση των ακτών έχουν παραδοθεί , η περιπέτεια των οριστικών μελετών τελείωσε πριν 2 και κάτι μήνες, το σήριαλ χρηματοδότησης αρχίζει και οι πάλαι ποτέ ενεργοί πολίτες προσβλήθηκαν από την αρρώστια του λαϊκισμού.Είναι πραγματικά λυπηρό να διαπιστώνουμε φαινόμενα τα οποία δείχνουν ότι η ασθένεια του λαϊκισμού έχει προσβάλει τους πάλαι ποτέ ενεργούς πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων.
Αρθρογραφία με μισές αλήθειες , στημένες συνεντεύξεις on camera και όποιον πάρει ο χάρος, ανακρίβειες και μηδενιστικές μέθοδοι. Κρίμα!
Το θέμα της διάβρωσης των ακτών του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ναυπλιέων σοβαρότατο και κρίσιμο.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωση των πολιτών.
Οι οριστικές μελέτες παραδόθηκαν στις 17 Ιανουαρίου 2018  στο δημαρχείο Ναυπλίου από τον καθηγητή κ. Χριστόπουλο παρουσία του κυρίου Νταναβάρα εκπροσώπου της Αναπτυξιακής και των αρμόδιων μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων κυρίων Γιακουμάτου και Σερετόπουλου.
Στις 22 Φεβρουαρίου 2018 βγήκε σχετικό δελτίο τύπου.

http://www.nafplio.gr/neamenu/ typosmenu/deltiatypoumenu/ 3690-frenostidiavrositonakton. html

Στις 23 Μαρτίου 2018 2 μήνες και κάτι ημέρες μετά την παράδοση των μελετών και 1 μήνα μετά το δελτίο τύπου ο κ. Αντωνιάδης αρθρογράφησε με πάθος για το θέμα καταλήγοντας ότι δεν έχει παραδοθεί η μελέτη.

Τα σχόλια δικά σας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.