3/14/2018 11:56:00 π.μ.
0

Ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Υποστράτηγος Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος (Δ) με τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχο Αλεξόπουλο Βασίλειο (Α) στο Ναύπλιο, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018. 

Επίσκεψη πραγματοποίησαν στην Αργολίδα ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος  Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από το Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχο Θεόδωρο Λαρέζο. 

Οι δύο αξιωματικοί επισκέφτηκαν πρώτα την πυροσβεστική υπηρεσία Άργους και κατόπιν την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου.  Στο Ναύπλιο τους υποδέχθηκαν ο διοικητής της υπηρεσίας Πύραρχος Αλεξόπουλος Βασίλειος μαζί με το προσωπικό της υπηρεσίας. Ο υποστράτηγος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία του Ναυπλίου και συζήτησε με τους αξιωματικούς και τους πυροσβέστες.

Οι επισκέψεις πραγματοποιούνται σε όλη την Πελοπόννησο με αφορμή  την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του και οι  συναντήσεις  πραγματοποιήθηκαν σε πολύ θερμό κλίμα. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν η συνέχιση της αποτελεσματικής συνεργασίας αλλά και η προστασία της ζωής και της περιουσίας του πολίτη, η πρόληψη και η αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.