3/27/2018 08:57:00 π.μ.
0

Βοήθημα σε άνεργους ναυτικούς θα δοθεί για τις ημέρες του Πάσχα, σύμφωνα με σχετική απόφαση. Το επίδομα θα κυμαίνεται από 300 έως και 350 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 2,357 εκατ. ευρώ και η χορήγησή του προβλέπεται σε κοινή απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Γιώργος Χουλιαράκης και Παναγιώτης  Κουρουμπλής.

Εκείνο πάντως που είναι απορίας άξιο και δίνει … άρωμα εκλογών είναι το γεγονός πως στη σχετική απόφαση προαναγγέλλεται από τώρα και η καταβολή επιδόματος Χριστουγέννων 2018 ύψους 350-400 ευρώ ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των δικαιούχων.

Το επίδομα χορηγείται στους δικαιούχους μετά την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στον Οίκο Ναύτου και η πίστωσή του θα γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων έως τις 5 Απριλίου. Σύμφωνα με την απόφαση για τις εορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων 2018 παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση υπό τη μορφή βοηθήματος από τον προϋπολογισμό του Οίκου Ναύτου 2018  το ύψος της οποίας ορίζεται :

α) για τις εορτές του Πάσχα 2018 σε:

– 300  ευρώ για τους/τις άγαμους/ άγαμες ναυτικούς και

– 350 ευρώ, για τους/τις έγγαμους/έγγαμες και τους εξομοιουμένους με αυτούς ή τους/τις έχοντες/έχουσες προστατευόμενα τέκνα.

β) για τις εορτές των Χριστουγέννων 2018 σε:

– 350 ευρώ, για τους άγαμους και

– 400 ευρώ, για τους έγγαμους και τους εξομοιουμένους με αυτούς ή τους έχοντες προστατευόμενα τέκνα.


ΠΗΓΗ: dete.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.