3/14/2018 08:58:00 π.μ.
0

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ: Η ΜΑΡΩ ΔΟΥΚΑ – ΓΙΑ ΤΑ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 19:30 στο Αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η συγγραφέας θα μιλήσει για τα βιβλία της και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φοιτητές και το κοινό.
Συμμετέχουν με χαιρετισμούς και παρεμβάσεις:
η Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημοσίας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας Στέλλα Καρλαύτη, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής Γιώργος Ανδρειωμένος, ο Κοσμήτωρ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής Αλέξιος Σαββίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας και Αντιπρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημοσίας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας Καθηγητής Βασίλης Κωνσταντινόπουλος και η Επίκουρη Καθηγήτρια Τιτίκα Καραβία.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα παρατεθεί μικρή δεξίωση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
ΠΗΓΗ: messinialive.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.