3/23/2018 02:24:00 μ.μ.
0

Στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για την εφαρμογή του έργου: «Υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος κινδύνων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές (κουνούπια, σκνίπες, φλεβοτόμοι). Ανάπτυξη μηχανισμού ταχείας αντίδρασης και καταπολέμησης εντόμων διαβιβαστών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και δημιουργία δομής ελέγχου, επιτήρησης και επαγρύπνησης των νόσων που προκύπτουν από έντομα διαβιβαστές» για την τριετία 2018 – 2019 – 2020, θα δοθεί συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 26/03/2018 και ώρα 12:00 π.μ. , στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο καθηγητής Ιατρικής και επιστημονικά υπεύθυνος του έργου κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και ο Δ/ντης Δημόσιας Υγείας και πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής παρακολούθησης του έργου κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Στη συνέντευξη θα παραστούν ειδικοί επιστήμονες της τεχνικής υποστήριξης του προγράμματος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.