3/01/2018 07:18:00 μ.μ.
0

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης για το έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Η Πελοπόννησος με το έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων περνά σε νέα εποχή και αυτό πλέον είναι γεγονός. Η καθολική αποδοχή του σχεδίου της Περιφερειακής αρχής, αποδεικνύει πόσο πολιτικά οραματικό και ρεαλιστικό είναι το έργο αυτό.

Γι’ αυτό το λόγο οι πολίτες, με αυξημένη πλειοψηφία μετά τις εκλογές του 2014, εμπιστεύτηκαν στην Περιφέρεια την υλοποίησή του.

Η εποχή των χωματερών, των Δήμων σε έκτακτη ανάγκη για χρόνια, η  ρύπανση του περιβάλλοντος και η απειλή της δημόσιας υγείας, έχει τελειώσει. Όσο για την εποχή της παγκόσμιας πρωτοτυπίας του «μηδενικού κόστους – μηδενικού υπολείμματος» δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.

Σύμφωνα άλλωστε με την αρχή του Λαβουαζιέ, «η ύλη μπορεί να αλλάζει μορφές, αλλά η ποσότητά της παραμένει σταθερή».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.