3/21/2018 11:20:00 π.μ.
0

Υλικά

Για 2-4 άτομα


3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
25 γραμμάρια φιλέτο αμύγδαλο
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια ταλιατέλες
300 γραμμάρια μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες
2 κουταλιές ελαιόλαδο


Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά. 

Στη συνέχεια 4 λεπτά πριν τα στραγγίσουμε τις ταλιατέλες ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το μπρόκολο.
Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο μαζί με την κόκκινη πιπεριά και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.

Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά με το μπρόκολο κρατώντας τρεις κουταλιές από το νερό.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά με το μπρόκολο στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με το κοτόπουλο και τις πιπεριές.


ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.